Afspraak maken?
0486-421096

Dit privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Cornellsys Computerhulp $ service.

Doeleinden van gebruik

Bij het bezoeken van de website zullen helemaal geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren geen persoonlijke informatie. Ook niet om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt.

Verstrekking aan derden

Uw persoonsgegevens worden niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden mits dit noodzakelijk is om een betreffende overeenkomst uit te voeren, een bepaalde dienst te verlenen of wanneer de wet dat vereist.

Gegevensbeveiliging

Cornellsys Computerhulp & Service maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens.
Wij beschermen uw gegevens met alle mogelijke middelen, maar vanwege het publieke karakter van internet kunnen wij de veiligheid van de overdracht van informatie via internet niet altijd voor 100% garanderen omdat we daarbij afhankelijk zijn van andere partijen.

Cookies

Op deze website worden geen cookies gebruikt.

Links naar andere websites

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Cornellsys Computerhulp & Service is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder ons beheer vallen.

Inzage

U mag Cornellsys Computerhulp & Service ten allen tijden vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u ons verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen met de gegevens op ons contactformulier of telefonisch te benaderen.